Skip to content

Awesome

Studio

Camera, lights, Action!

LET’S.
DO IT.

alles Wat jij nodig hebt

Opnames die u geheel naar eigen hand wilt zetten? Dat kan in onze studio. Multi-inzetbaar als video- of fotostudio, en beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Er is een green-screen aanwezig met een green-floor. We hebben een visagieruimte waar je ook lekker op de bank kan zitten. Er is een laaddeur voor groot materieel, en het heeft een eigen opgang, pantry en toilet. Alles voor een geslaagde studiodag.

 
 

Voor video
of fotografie

concentratie

Lekker werken

"Wat een fijne werkplek!". Dat is wat we van alle klanten krijgen te horen. Privé werken, en als je ons nodig hebt dan zijn wij altijd in de buurt. De studio wordt veel gebruikt als green-screen-studio voor videoclips en commercials, maar als fotostudio zijn de fotografen altijd heel blij met de ruimte die zij ter beschikking hebben. Voor u en uw gasten staat altijd de koffie klaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Afmetingen Studio

materialen en prijzen Studio

De studio is voorzien van een gecoate betonvloer. Rondom gordijnrail, green-screen en green-floor met belichting. In het plafond is een lichtgrid aanwezig met 12 dimbare groepen. Diverse ophangpunten zijn mogelijk. Daarnaast is het mogelijk tegen een schappelijke prijs materiaal uit ons magazijn te gebruiken. Dit is o.a. geluid, extra licht, videomonitoren, camera’s, dolly’s, autocue, truss, en nog veel meer.

AFMETINGEN

Lengte15 meter
Breedte10 meter
Hoogte5 meter
Green-screenB 9m H 4m
Green-floorB 10m D 7m
RoldeurB 5m H 4m
Visagie4 x 5 meter
ParkerenVoldoende gratis

 

PRIJZEN

Wij gebruiken de studio zelf veel, maar als we hem zelf niet nodig hebben verhuren wij hem voor een aantrekkelijke prijs.

Dag 8 uur€350,-
  
Studio-assistent€49,50,- per uur

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw, en vallen op werkdagen binnen kantooruren. Op aanvraag kunnen wij hiervan afwijken. Fotografen betalen geen stroom.

Studio-11Studio-11
Studio-10Studio-10
Studio-6Studio-6