Skip to content

Video-editing

Hier komt het tot

leven.

Video-editing

De montage is misschien wel het mooiste gedeelte van de productie. Hier ontstaat de magie van de film.
Alle onderdelen van de productie komen hier bij elkaar. Onze editors hebben een jarenlange ervaring met het opbouwen van het verhaal.

Effecten kunnen benadrukken, versnellen, en verduidelijken. Ze moeten het resultaat beter maken en niet tot kitsch laten verworden. Wij maken gebruik van After Effects, dat is een compositing-programma dat ruimte laat voor alle creatieve gedachten. Daarnaast maken we gebruik van talloze kleine effecten en overgangen die het mogelijk maken snel te kunnen werken.

Met kleurcorrectie kunnen we bepalen wat de sfeer wordt in de beelden. Warm of juist koel, het moment van de dag in kleur. We corrigeren ook de beelden zodat ze goed op elkaar aansluiten en het gevoel doorloopt. We kunnen dramatiek aanbrengen door delen van het beeld aan te zetten met zware contrasten.

Nadat het product voor u en voor ons 100% naar tevredenheid is leveren wij op. Tot die tijd willen we dat u als klant alle invloed heeft die nodig is voor een perfect eindresultaat. Wij leveren alle formaten die u nodig heeft voor de verschillende media. Wij hebben daar verstand van. Na de oplevering krijgt u van ons een garantie op het product. Graag vertellen wij u persoonlijk hoe we dat aanpakken.

Wij ontvangen u graag in onze edit suite.