Skip to content

Wij helpen u graag met

Livestream-oplossingen

COVID-19

Geen.
Publiek.

“ Het nieuwe normaal “

Livestreams, webinars, Zoom-meetings en Microsoft Teams-vergaderingen. Alles is veranderd in online-videoconferencing. Dit is voorlopig het nieuwe normaal. Ook vóór de Corona-pandemie faciliteerden wij al combinatie-evenementen: de zogenoemde hybride evenementen. Een groot deel van de mensen zit dan in de zaal, en een deel kijkt mee via een live-stream.
Gelukkig mogen we vanaf 1 juni deze mooie oplossing weer gaan aanbieden. 
 
Naast de hybride evenementen op locatie, hebben wij ook onze studio in Groningen. Hier zijn dagelijks live-streams, webinars, online pub-quizzen en nog veel meer. Ook hebben we een samenwerking met Van der Valk. Zij hebben diverse vergaderlocaties die we tegenwoordig omtoveren tot studio. Dat betekent het comfort van Van Der Valk en de kwaliteits-live-stream van ons.

Dit zijn de streamingdiensten waar wij u mee kunnen helpen.

Hybride evenementen

USBK7665.jpg

Het is alweer mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor een klein publiek. Wilt u een groter publiek bereiken dan zijn hybride evenementen een oplossing voor u.

Studio-livestream

c945e602-ad23-49c2-aab5-1eafdfe5c0be.jpg

Onze studio in Groningen is volledig ingericht voor livestreams. Alle apparatuur staat daar geïnstalleerd en is klaar voor gebruik. U vraagt, wij draaien. 

Locatie- livestream

donar-2.jpg

Wil u graag een stream op uw eigen bedrijf of locatie? Geen probleem, wij komen graag bij u langs met een van onze mobile livestreaming-sets. Een livestream-studio op uw locatie.

Uitvaart-livestream

Rouw-1.jpg

In deze tijd kan niet iedereen bij een uitvaart aanwezig zijn. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart op discrete wijze opgenomen en ge-livestreamd wordt.

Van der Valk-stream

van-der-valk-1.jpg

Wij zijn vaste techniek-leverancier bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk. Dankzij onze goede samenwerking kunnen wij u een unieke locatie bieden voor uw live-event

Onze klanten waarderen dat wij meedenken.

Onze Studio-oplossingen

Onze studio in Groningen hebben wij geheel ingericht als livestream-ruimte. Alles wat je nodig hebt om een mooie uitzending te maken is hier standaard aanwezig. Wij werken geheel corona-proof. Alles kan bediend en gebruikt worden met in achtneming van de regels die het RIVM ons voorschrijft. De studio is voorzien van een forumtafel, afkijkmonitoren voor PowerPoint, binnenkomende bellers en chat-berichten. Achter de schermen zit ons technisch team voor u klaar om alle techniek voor u te bedienen. De achtergrond kan in alle kleuren, maar ook naar wens geprojecteerd worden met prachtige beelden van steden, natuur, skylines of uw eigen beelden. Om dat allemaal van te voren te aanschouwen nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een kijkje bij ons te nemen. Zien is geloven, de koffie staat klaar.

Onze Studio pakketten

Basic

Studio

1 Dome-camera
1 Spreker
Ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Witte achtergrond*
Chatmonitor
Chatlaptop
Presentatielaptop
Grafische naamtitels
1 inbeller
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond

Medium

Studio

3 Dome-camera's
Talkshowtafel 2 pers.
ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Witte achtergrond*
Chatmonitor
Chatlaptop
Presentatielaptop **
Grafische naamtitels
1 inbeller
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond

Advanced

Studio

3 Dome-camera's
Talkshowtafel 3 pers.
Ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Gekleurde achtergrond*
Chatmonitor
Chatlaptop
Presentatielaptop **
Grafische naamtitels
1 inbeller
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond

Ultimate

Studio

4 Dome-camera's
Talkshowtafel 4 pers.
Ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Gekleurde achtergrond*
Chatmonitor
Chatlaptop
Presentatielaptop **
Grafische naamtitels
2 inbellers
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond ***

* Witte achtergrond is standaard belicht, gekleurde achtergrond kan in iedere kleur of meerdere kleuren worden belicht.
** De presentatielaptops worden geleverd inclusief clicker.
*** De projectieachtergrond kan voorzien worden van fotoprojectie en filmprojectie.
Naast alle standaard mogelijkheden kunt u nog naar wens extra opties aanvragen.

Livestream op locatie

Een livestream op locatie.
 
Een livestream op locatie is natuurlijk ideaal als je graag iets wil laten zien wat er op locatie gebeurt.
Onze mobiele regieset is gemakkelijk te verplaatsen en kan een hele uitgebreide setting faciliteren. Natuurlijk is een standaard setting ook mogelijk.
Een eenvoudige set is al mogelijk met één camera en de juiste streaming-apparatuur. Een uitgebreide set kan helemaal gepersonaliseerd worden naar wens.

Hybride evenementen

De hybride evenementen hebben volgens ons de toekomst.

Dit zijn de evenementen op locatie, vaak bij een congres-centrum waarbij een aantal mensen (per 1 juni 30 personen) in de zaal zitten.

De rest kijkt mee via de live-stream, en vaak kunnen de mensen die meekijken vragen stellen via WhatsApp of een live-chat in het gebruikte streamplatform.

Deze bijeenkomsten variëren erg veel van grootte. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij een ledenraadsvergadering, maar ook bij een groot congres.

Voor de hybride evenementen hebben we geen standaard pakket gemaakt. Dit komt omdat het natuurlijk afhangt van de locatie, en wat de precieze wens is.

Uitvaart-livestream

Het verlies van een dierbare is altijd een moeilijke periode voor de nabestaanden. In deze tijd van corona kan niet iedereen bij de de uitvaart aanwezig zijn.

Om dit moment toch met al uw dierbaren te delen is het mogelijk de uitvaart live te streamen en als opname te bewaren. Wij stellen ons tijdens de uitvaart discreet op. Heeft u speciale momenten die u graag wel of niet gefilmd wilt hebben, dan kunt u dat aan ons doorgeven.

De livestream is te zien op een afgeschermde pagina die speciaal voor u wordt gemaakt. U kunt de stream natuurlijk nadien nog terugkijken. U kunt aangeven wanneer de online versie wordt afgesloten en of u een opname ter nagedachtenis wilt behouden.

Wij helpen u graag in deze periode.

Onze samenwerking met Van der Valk

In onze studio in Groningen kunt u gebruikmaken van alle gemakken en technische ondersteuning voor uw livestream. Wij kunnen ons voorstellen dat u het misschien wel aantrekkelijk vindt om met uw gezelschap in een luxere omgeving een livestream te organiseren. Wij zijn vaste techniekleverancier bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk en kunnen u voor zeer aantrekkelijke prijs een van de luxe zalen of boardrooms aanbieden.

We hebben boardrooms voor een eenvoudige webinar, zalen waar u een klein publiek kan uitnodigen voor een hybride event, of u kunt gebruik maken van de Executive boardroom met een panoramisch uitzicht op de 6e verdieping. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi en de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen. Van der Valk heeft diverse arrangementen samengesteld, zodat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.